Tilbud

Begynder kit

DKK 50,00

Hvis du, dit barn, din veninde, din mand eller en helt femte er nybegynder i hækling og strikning, så er KnitPro Begynder Sæt 7 dele startsættet, du har brug for.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KP-223273 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Hvis du, dit barn, din veninde, din mand eller en helt femte er nybegynder i hækling og strikning, så er KnitPro Begynder Sæt 7 dele startsættet, du har brug for. Om du ingen erfaring har eller kun har ganske lidt, så er der her alle de redskaber, du har brug for til at komme i gang. Om du vil hækle eller strikke, så er der, hvad du har brug for.

Sættet indeholder 7 dele. Der er et par strikkepinde med stopper i den ene ende, så dit arbejde ikke falder af den anden ende, mens du koncentrerer dig. Pindene er str 4,5 mm, er ca 18 cm lange og lavet i akryl. Der er også en hæklenål lavet af aluminium og i størrelse 4,50 mm. Det er en god begynderstørrelse, da arbejdet ikke bliver for småt, men heller ikke for stort. KnitPro Begynder Sæt 7 dele indeholder også to stoppenåle i forskellige størrelser. Med dem kan du fx lave detaljer på det, du har hæklet eller strikket eller du kan fæstne enderne. Stoppenålene er i plastik. Der er også en lille saks i rustfrit stål, så du kan klippe dit garn, når du er færdig eller gået i hårdknude. Der er også et målebånd 152 cm (60 inches), så du kan måle dit projekts længde, så det passer til opskriften. Sidst men ikke mindst er der en strikkelise med tilhørende pind. Med den kan du let lære at lave blandt andet hestetømmer, som du kan bruge til fx hank på en taske, armbånd eller snor i en trøje.

Sættet kommer i en smart gennemsigtig pose af plastik, som kan genlukkes og har hank. Det betyder, at du kan tage sættet med dig rundt, når du vil vise andre dine nye evner.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 20 × 15 × 5 cm

Materiale: plastik, træ, metal, plastbelagt polyester
Indeholder: 1 par strikkepinde, 1 hæklenål (4,5 mm), 2 plastik stoppenåle, målebånd, saks, strikkelise

Saks
Strikkepinde 4.5 mm – længde 18 cm
Strikkelise
Hæklenål 4.5 mm
Stoppenåle (plast) – 2 stk.
Målebånd